Opleidingen voor verpleegkundigen

Als je nog niet de juiste kwalificaties hebt, maar daar wel heel graag naartoe wilt groeien, dan zijn er verschillende opties om je te helpen met jouw ontwikkeling. Een opleidingsplaats biedt een uitstekende voorbereiding op een toekomstige baan in het Prinses Máxima Centrum. Als jij als verpleegkundige de goede instelling en motivatie hebt, dan bieden wij je de mogelijkheid om je kinderaantekening te halen. Daarna kan je ook nog doorgaan voor kinderoncologisch verpleegkundige. Hieronder lees je meer over onze opleidingstrajecten.

Opleidingstrajecten

Wij bieden een opleiding om verpleegkundigen op te leiden tot kinderverpleegkundigen. Deze opleiding duurt 1 jaar en bestaat uit 2 kinderstages.

Ben je kinderverpleegkundige, dan bieden wij een opleiding om je op te leiden tot kinderoncologie verpleegkundige. Ook deze opleiding duurt 1 jaar.

Gedurende beide opleidingen bieden we je een geweldige uitdaging én een contract voor de duur van de opleiding. Je volgt je opleiding in het Prinses Máxima Centrum, maar het is ook mogelijk dit te doen in een van de samenwerkende ziekenhuizen (Shared Care) in Nederland. 

Meer weten?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hester Geerlings, adviseur HR, 06 57100713. Vragen over de inhoud van de opleiding kan je per mail stellen aan mevrouw Marjan Vonk-Domburg, senior kinderoncologieverpleegkundige van onderwijs, M.Vonk-Domburg@prinsesmaximacentrum.nl.